Albergo Diffuso për herë të parë në Shqipëri

Albergo Diffuso është një nismë e ndërmarrë së fundi edhe në Shqipëri. Një model interesant dhe i vlefshëm për turistët dhe komunitetin ka nisur të zbatohet edhe nga sipërmarrës në fushën e hoteleri-turizmit në Shqipëri. Në një intervistë për Radio Ejani  Olsi Pengili, themeluesi i Albergo Diffuso në Krujë dhe platformës Visit Kruja tregon më shumë për këtë nismë tashmë të finalizuar me sukses.

 

https://albanian.cri.cn/2023/07/19/ARTIYSCr7cWUjTK784ScbQbn230719.shtml

GDA Giancarlo Dall'Ara Consulenze e progetti di marketing
Palazzo Maffei - 47866 Sant'Agata Feltria (RN)
tel. 0541 929777, fax 0541 929744 e-mail: giancarlo.dallara@gmail.com
Cookie Policy